Inkoop particulier

Inkoop particulier
Heeft u ongebruikte pallets staan waar u liever vandaag dan morgen vanaf wilt? Dan kunt u hiermee terecht bij Laarhoven Pallets in Dordrecht. Wij kopen al uw gebruikte pallets in. U kunt onder meer bij ons terecht met EURO-pallets, CP-pallets en blokpallets: in vrijwel alle gevallen zijn wij in staat om u een mooie prijs te bieden. U kunt de pallets bij ons langs brengen en vanaf 50 stuks halen wij de pallets gratis bij u op in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Rotterdam en Moerdijk.

 

Pallet inkoop Dordrecht
Wanneer u pallets met het grofvuil meegeeft moet u hier vanwege de afmetingen vaak een vergoeding voor betalen. Wees dus slim en kies voor de pallet inkoop van Laarhoven Pallets. Zelfs voor beschadigde pallets bieden wij in veel gevallen nog een mooie vergoeding. Hoeveel u voor de pallets krijgt hangt onder meer af van de staat waarin de pallet zich bevindt, de soort pallet en de afmetingen. U bent in elk geval verzekerd van een eerlijke prijs.

inkoop

 

Alle soorten pallets
Wij controleren alle pallets die bij ons binnenkomen. Wij sorteren de pallets op soort en afmetingen. Beschadigde pallets gaan naar onze werkplaats. In de meeste gevallen zijn wij in staat om deze pallets op te knappen; zelfs wanneer een pallet het zwaar te verduren heeft gehad. Wij verkopen de opgeknapte pallet opnieuw, zodat deze niet onnodig bij het vuilnis terecht komt.

Scroll naar boven