Houtpallets

Houtpallets

Laarhoven Pallets is uw betrouwbare adres in Dordrecht voor de levering van houtpallets. U kunt bij ons terecht voor meer dan 50 soorten en maten pallets, waaronder blokpallets, EURO-pallets en CP-pallets. Laarhoven Pallets is de goedkoopste leverancier in de regio. Wij leveren hoge kwaliteit houtpallets voor een bijzonder scherpe prijs. Daarnaast bent u bij Laarhoven Pallets altijd verzekerd van een professionele service.

 

Goedkoopste houtpallets in de regio

Al meer dan 25 jaar zijn wij dé pallet-experts van Dordrecht en omstreken. Wij leveren nieuwe blokpallets, EURO-pallets en CP-pallets; maar u kunt ook bij ons terecht voor de reparatie van beschadigde houtpallets. Laarhoven is gevestigd aan de Madame Curiestraat 7 in Dordrecht. Vanuit nabijgelegen plaatsen als Zwijndrecht, Papendrecht, Rotterdam en Moerdijk zijn wij eveneens eenvoudig te bereiken.

 

Blokpallets

Onmisbaar in de logistiekwereld: een blokpallets kan aan alle vier de zijden verplaatst worden met een handpallet-truck of een heftruck. De pallets zijn voorzien van klossen of blokken die vrijwel altijd op de hoeken zijn aangebracht. Wij leveren blokpallets in diverse maatvoeringen. De blokpallet staat ook wel bekend als de 4-weg pallet.

 

EURO-pallets

EURO-pallets zijn de bekendste en meest gebruikte pallets. Met een afmeting van 80 bij 120 centimeter zijn deze pallets ideaal voor de logistiekwereld. Elke EURO-pallet is gemarkeerd met een EURO- of EPAL brandmerk. Laarhoven beschikt over een licentie van de European Pallet Association voor de productie en reparatie van EURO-pallets. Ons bedrijf wordt regelmatig onderworpen aan onafhankelijke audits.

 

CP-pallets

Wij leveren gemarkeerde CP-pallets van CP1 tot CP9. De CP-pallets van Laarhoven Pallets voldoen altijd aan de richtlijnen van het Verbond der Chemische Industrie in Duitsland (DCUCI) en de Association of Plastic Manufacturers in Europe (APME). CP-pallets worden vooral gebruikt door chemische bedrijven.

 

Houtpallets bestellen

Laarhoven Pallets heeft altijd een uitgebreid assortiment houtpallets op voorraad. Wilt u blokpallets, EURO-pallets of CP-pallets bestellen of wilt u een partij houtpallets laten repareren? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 78 6452350 of per e-mail: info@laarhovenpallets.nl.

img

Euro pallets

De EURO-pallet is de bekendste en meest gebruikte pallet. Deze pallets zijn zo ontworpen dat ze in treinwagons passen en zijn daarmee ideaal voor de logistiekwereld. Verder lezen

img

Blok pallets

Blokpallets zijn ideaal voor heftrucks en handpallets-trucks omdat dit type pallet aan alle vier de zijden mechanisch verplaatst of omhoog gebracht kan worden. Verder lezen

img

CP pallets

CP-pallets worden vooral gebruikt in chemische bedrijven. Onze CP-pallets voldoen aan de richtlijnen van het DCUCI (Verbond der Chemische Industrie in Duitsland) Verder lezen

Call Now Button