verkoop pallets

verkoop pallets

Laarhoven Pallets, verkoop pallets!

Laarhoven Pallets, dé pallet-specialist van Dordrecht en omstreken met uitstekende service en snelle levering.

Laarhoven Pallets in Dordrecht verkoop uiteenlopende typen pallets. U kunt onder meer bij ons terecht voor EURO-pallets, CP-pallets en blokpallets. Bij Laarhoven bent u altijd verzekerd van de laagste prijs en de hoogste kwaliteit. Wij verkopen al meer dan 25 jaar pallets aan zowel particulieren als bedrijven. Ook voor de reparatie van beschadigde pallets kunt u bij ons terecht.

Pallet verkoop Dordrecht.
Laarhoven Pallets is dé pallet-specialist van Dordrecht en omstreken. Bij Laarhoven Pallets kunt u rekenen op een uitstekende service en een snelle aflevering van uw bestelling. Ons bedrijf is gevestigd aan de Madame Curiestraat 7 in Dordrecht.

Alle soorten pallets.
Bij Laarhoven kunt u terecht voor alle modellen en afmetingen pallets. Wij beschikken onder meer over een licentie van de European Pallet Association voor de productie van EURO- of EPAL-pallets. Verder leveren wij gemarkeerde CP-pallets van CP1 tot CP9 en kunt u bij ons terecht voor blokpallets in diverse maatvoeringen. Blokpallets kunnen aan alle vier de zijden verplaatst worden met een handpallet-truck of een heftruck.

Reparatie pallets.
Behalve voor nieuwe EURO-, CP- en blokpallets kunt u ook bij ons terecht voor de reparatie van beschadigde pallets. Wanneer u uw pallets laat repareren bespaart u kosten en voorkomt u dat pallets onnodig bij het grofvuil belanden. Omdat EURO- en CP-pallets onderdeel uitmaken van een pool is het belangrijk dat deze pallets altijd in topconditie zijn: laat uw beschadigde pallets daarom tijdig repareren.

Verkoop en reparatie opzetranden.
Wij leveren eveneens houten en kunststof opzetranden in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Met dit opzegsysteem kunt u uw pallets omvormen tot een box en kiest u voor een wereldwijd veelgebruikte verpakking. Wij leveren onder meer standaard scharnierbare opzetranden. Reparatie van beschadigde opzetranden behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Pallets nodig? Bel ons op 078 - 645 2350!

 

Reparatie andere pallets
Ook voor de reparatie van andere typen pallets bent u bij Laarhoven aan het juiste adres. Wij repareren onder meer CP-pallets en blokpallets voor zowel particulieren en bedrijven. Laarhoven Pallets staat garant voor een professionele reparatie voor een scherpe prijs.

Scroll naar boven