Blok pallets

 

Bij Laarhoven Pallets in Dordrecht kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment blokpallets. Blokpallets zijn ideaal voor heftrucks en handpallets-trucks omdat dit type pallet aan alle vier de zijden mechanisch verplaatst of omhoog gebracht kan worden. Blokpallets zijn bijzonder gemakkelijk in opslag en transport en worden veelvuldig gebruikt in de steen- en beton-industrie. Laarhoven Pallets levert hoge kwaliteit pallets voor een concurrente prijs.

 

Blokpallets Dordrecht
Laarhoven Pallets is dé pallet-specialist van Dordrecht en omstreken. Naast de levering van nieuwe blokpallets verzorgen wij ook de reparatie van beschadigde pallets. U vindt ons aan de Madame Curiestraat 7 in Dordrecht. Bij Laarhoven Pallets bent u altijd verzekerd van een uitstekende service.

blok pallets

Gemakkelijk in opslag en transport
Laarhoven levert blokpallets in diverse maatvoeringen, zowel van hout als van kunststof. Omdat dit type pallets zo geschikt is voor heftrucks zijn ze inmiddels onmisbaar in het wereldwijde transport van goederen. Blokpallets zijn voorzien van blokken of klossen die meestal op de hoeken van de pallet zijn aangebracht. Blokpallets staan ook wel bekend als 4-weg pallets.

 

Alle soorten pallets
Naast blokpallets kunt u bij Laarhoven ook terecht voor andere typen pallets, waaronder EURO- en CP-pallets. Laathoven Pallets beschikt over een licentie van de European Pallets Association voor de productie en reparatie van EURO-pallets. Gemarkeerde CP-pallets van CP1 tot CP9 hebben wij standaard op voorraad. Ook leveren wij opzetranden voor pallets. Met opzetranden is het mogelijk om pallets om te vormen tot een box: perfect voor het vervoer van uiteenlopende goederen.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven