CP pallets

 

Bij Laarhoven Pallets in Dordrecht kunt u terecht voor gemarkeerde CP-pallets van CP1 tot CP9. CP-pallets worden vooral gebruikt in chemische bedrijven. Onze CP-pallets voldoen aan de richtlijnen van het DCUCI (Verbond der Chemische Industrie in Duitsland) en de APME (Association of Plastic Manufacturers in Europe) en zijn geschikt voor het door deze organisaties opgezette pool-systeem. Laarhoven levert topkwaliteit CP-pallets voor een bijzonder scherpe prijs.

 

CP-pallets Dordrecht
Laarhoven Pallets biedt een groot assortiment CP-pallets, zowel voor veelvuldig of eenmalig gebruik. U kunt bij ons terecht voor pallets van  kunststof en hout. Laarhoven Pallets is gevestigd aan de de Madame Curiestraat 7 in Dordrecht. Bij Laarhoven Pallets bent u altijd verzekerd van een uitstekende service.

cp pallets

Inkoop, verkoop en reparatie
Hoewel CP-pallets vooral gebruikt worden door chemische bedrijven, zijn de pallets ook geschikt voor andere industrie-takken, waaronder de voedselindustrie. Laarhoven Pallets verzorgt zowel de inkoop als de verkoop van alle varianten CP-pallets. U kunt bij ons terecht voor gemarkeerde pallets van CP1 tot CP9. Daarnaast repareren wij beschadigde pallets, zodat u pallets niet onnodig hoeft weg te gooien.

 

Andere soorten pallets
Pallets zijn onmisbaar bij transport en opslag van uiteenlopende goederen. De pallets komen in uiteenlopende soorten en maten. Naast CP-pallets kunt u bij Laarhoven ook terecht voor EURO- en blokpallets. Wij zijn door de European Pallet Association gecertificeerd voor de productie en reparatie van EURO-pallets. Bij Laarhoven vindt u altijd de beste pallets voor uw bedrijf.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven