Euro pallets

 

Laarhoven Pallets levert topkwaliteit EURO of EPAL gekeurde pallets. De EURO-pallet is de bekendste en meest gebruikte pallet. Deze standaard pallets zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig in treinwagons passen en zijn daarmee ideaal voor de logistiekwereld. Elke pallet heeft een afmeting van 80 bij 120 centimeter. De klossen van de pallets zijn gemarkeerd met EPAL of EURO-brandmerken. Op de middelste klos staat de code van de fabrikant vermeld. Laarhoven verzorgt eveneens de reparatie van EURO-pallets.

 

EURO-pallets Dordrecht
Wij beschikken over een licentie van de European Pallet Association om EURO-pallets te produceren en te repareren. Ons bedrijf wordt regelmatig onderworpen aan controles van onafhankelijke audit-instellingen. Laarhoven Pallets behoort tot de grootste en voordeligste leveranciers van EURO- of EPAL gekeurde pallets in Dordrecht en omstreken.

euro pallets

Ideaal voor de logistiekwereld
Alle EURO-pallets maken onderdeel uit van een pallet-pool en worden hierbinnen uitgewisseld. Het is daarom van groot belang dat EURO-pallets van exact dezelfde afmetingen en kwaliteit zijn. Zorg dus voor een tijdige vervanging van beschadigde pallets. In veel gevallen is Laarhoven Pallets in staat om pallets met mankementen voor u te repareren. Wanneer u uw pallets laat repareren bespaart u kosten en voorkomt u dat pallets onnodig bij het grof vuil belanden.

 

Ook voor andere typen pallets
Bij Laarhoven kunt u ook terecht voor andere soorten pallets. Naast EURO-pallets verkopen en repareren wij ook CP- en blokpallets. Wij bieden altijd kwaliteit voor een bijzonder scherpe prijs. Daarnaast leveren wij opzetranden voor pallets in diverse uitvoeringen en afmetingen; waaronder standaard scharnierbare opzetranden. Met behulp van opzetranden kunt u een box maken van pallets.

Call Now Button