EURO Pallets

over EURO pallets

Laarhoven Pallets, EURO pallets!

De EURO-pallet is de bekendste en meest gebruikte pallet. Deze pallets zijn zo ontworpen dat ze in treinwagons passen en zijn daarmee ideaal voor de logistiekwereld. 

Laarhoven Pallets levert topkwaliteit EURO of EPAL gekeurde pallets. De EURO-pallet is de bekendste en meest gebruikte pallet. Deze standaard pallets zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig in treinwagons passen en zijn daarmee ideaal voor de logistiekwereld. Elke pallet heeft een afmeting van 80 bij 120 centimeter. De klossen van de pallets zijn gemarkeerd met EPAL of EURO-brandmerken. Op de middelste klos staat de code van de fabrikant vermeld. Laarhoven verzorgt eveneens de reparatie van EURO-pallets.

EURO-pallets Dordrecht
Wij beschikken over een licentie van de European Pallet Association om EURO-pallets te produceren en te repareren. Ons bedrijf wordt regelmatig onderworpen aan controles van onafhankelijke audit-instellingen. Laarhoven Pallets behoort tot de grootste en voordeligste leveranciers van EURO- of EPAL gekeurde pallets in Dordrecht en omstreken.

Ideaal voor de logistiekwereld
Alle EURO-pallets maken onderdeel uit van een pallet-pool en worden hierbinnen uitgewisseld. Het is daarom van groot belang dat EURO-pallets van exact dezelfde afmetingen en kwaliteit zijn. Zorg dus voor een tijdige vervanging van beschadigde pallets. In veel gevallen is Laarhoven Pallets in staat om pallets met mankementen voor u te repareren. Wanneer u uw pallets laat repareren bespaart u kosten en voorkomt u dat pallets onnodig bij het grof vuil belanden.

Pallets nodig? Bel Laarhoven Pallets in Dordrecht

Pallets nodig? Bel ons op 078 - 645 2350!

 

Reparatie andere pallets
Ook voor de reparatie van andere typen pallets bent u bij Laarhoven aan het juiste adres. Wij repareren onder meer CP-pallets en blokpallets voor zowel particulieren en bedrijven. Laarhoven Pallets staat garant voor een professionele reparatie voor een scherpe prijs.

Meer weten over reparatie van pallets?

Klik hier!

Scroll naar boven