Inkoop oud

Laarhoven Pallets is al meer dan 25 jaar uw vertrouwde adres in Dordrecht voor de inkoop van pallets. Wij kopen alle soorten pallets in. Ook beschadigde pallets zijn bij ons van harte welkom. Bij Laarhoven krijgt u altijd een uitstekende vergoeding voor uw gebruikte pallets en vanaf 50 stuks halen wij de pallets gratis bij u op. Wij kopen onder meer pallets in van particuliere en zakelijke klanten. Bij Laarhoven Pallets bent u altijd verzekerd van een snelle en persoonlijke service.

inkoop

Vergoeding gebruikte pallets
Overbodige pallets nemen onnodig ruimte in. Wanneer u de pallets als (bedrijfs)afval laat afvoeren betaalt u hier vaak veel geld voor. Laarhoven haalt de pallets (vanaf 50 stuks) gratis op en de vergoeding hangt af van de soort, maat en kwaliteit van de pallet. Laarhoven neemt onder meer CP-pallets, EURO-pallets en blokpallets in van zowel particulieren als bedrijven.

Inkoop beschadigde pallets
Laarhoven verzorgt eveneens de inkoop van beschadigde pallets. Ook voor deze pallets bieden wij in de meeste gevallen een mooie vergoeding. Wij controleren en sorteren alle binnengekomen CP-, EURO- en blokpallets. Beschadigde pallets repareren wij in onze eigen werkplaats. Hoewel sommige pallets ruw behandeld zijn, zijn beschadigde pallets in vrijwel alle gevallen te repareren. Hiermee voorkomen wij dat een pallet onnodig wordt weggegooid.

Scroll naar boven