Opzetranden

Opzetranden voor pallets
Laarhoven Pallets in Dordrecht levert palletranden in verschillende afmetingen en uitvoeringen, zowel van hout als van kunststof. Dit opzetsysteem voor pallets is een wereldwijd veelgebruikte verpakking. U kunt onder meer bij ons terecht voor standaard scharnierbare opzetranden. Desgewenst voorzien wij de palletranden met 4 tot 6 scharnieren van gegalvaniseerd staal. Wij vervangen eveneens beschadigde opzetranden. Bij Laarhoven pallets bent u altijd verzekerd van een snelle en professionele service.

 

Palletranden Dordrecht
Met opzetranden kunt u een box maken van pallets. U kunt de box compleet maken met een deksel. Onze houten opzetranden voldoen net als onze houtpallets aan de regels van het Internationale Verdrag voor de Bescherming van Planten (IPPC): de box kan wereldwijd verzonden worden. Wij vervaardigen de palletranden in onze werkplaats aan de Madame Curiestraat 7 in Dordrecht.

opzetranden

 

De voordelen
Met de randen voor pallets kiest u voor een duurzame en voordelige verpakkingsmethode. Dit herbruikbare opzetsysteem is een veelgebruikte en gestandaardiseerde methode van goederenvervoer. De investeringen voor dit type verpakking zijn relatief laag en onder normale omstandigheden gaat de opzetranden meer dan 10 jaar mee. Het ontwerp is vouwbaar, sterk en betrouwbaar. Eventuele beschadigingen zijn eenvoudig te repareren.

 

Uw specialist in pallets
Met Laarhoven Pallets kiest u voor dé specialist in pallets van Dordrecht en omstreken. Wij vervaardigen en repareren pallets in verschillende uitvoeringen en afmetingen. U kunt onder meer bij ons terecht voor CP-, EURO- en blokpallets. Laarhoven is door de European Pallet Association gecertificeerd voor de fabricage van EURO-pallets. Onze pallets voldoen altijd aan de strengste kwaliteitseisen.

Scroll naar boven