Reparatie pallets oud

Voor een professionele reparatie van houtpallets bent u bij Laarhoven Pallets in Dordrecht al meer dan 25 jaar aan het juiste adres. Wij verzorgen reparatie aan verschillende soorten houtpallets. Laarhoven Pallets is eveneens EPAL-gecertificeerd om EURO-pallets te repareren. Elke pallet die bij ons binnenkomt ondergaat een zorgvuldige controle. Wij zijn vrijwel altijd in staat om uw beschadigde houtpallets te repareren zodat u er weer voor lange tijd gebruik van kunt maken.

 

Reparatie houtpallets Dordrecht
Met de reparatie van houtpallets bespaart u kosten en voorkomt u dat pallets onnodig bij het grof vuil belanden. Mocht een pallet onverhoopt niet te repareren zijn, dan heeft Laarhoven altijd een groot en gevarieerd assortiment nieuwe houtpallets op voorraad. Laarhoven Pallets is gevestigd aan de Madame Curiestraat 7 West in Dordrecht.

reparatie

 

Pallet controle
Alle pallets die bij ons binnenkomen worden gecontroleerd en gesorteerd. Pallets die nog in orde zijn zetten wij opnieuw in. Wij repareren de houtpallets in onze eigen werkplaats. Pallets hebben vaak veel te verduren. Wij zijn in staat om vrijwel alle beschadigingen te repareren. Voor pallets die niet meer te repareren zijn verzorgen wij een milieuvriendelijke demontage.

 

EPAL-gecertificeerde reparatie
Laarhoven Pallets is door de European Pallet Association gecertificeerd voor de reparatie van EURO-pallets. Dit type pallets is speciaal ontworpen voor om transport per trein te vereenvoudigen: EURO-pallets passen eenvoudig in een treinwagon. Omdat deze pallets onderdeel uitmaken van een pool, dienen de pallets altijd in topconditie te zijn. Het is daarom van groot belang om eventueel beschadigde pallets zo snel mogelijk te repareren. Laathoven Pallets repareert EURO-pallets volgens de strikte richtlijnen van de European Pallet Association.

 

Nieuwe pallets
Indien reparatie van uw houtpallets niet mogelijk is, bent u bij Laarhoven Pallets eveneens op het juiste adres voor nieuwe houten pallets. Onze pallets voldoen altijd aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn geschikt voor jarenlang intensief gebruik. Ook voor nieuwe EPAL-gecertificeerde pallets bent u bij ons aan het juiste adres.

Scroll naar boven