standaard vervolg pagina

over EPAL

Laarhoven Pallets, reparatie EPAL!

Laarhoven Pallets in Dordrecht zorgt voor een snelle en vakkundige reparatie van al uw EPAL-gecertificeerde pallets. 

Wij repareren EURO-pallets in onze eigen werkplaats, altijd volgens de richtlijnen van de European Pallet Association. Een kleine reparatie kan betekenen dat u weer jarenlang gebruik kunt maken van uw EURO-pallet. Zo bespaart u kosten en voorkomt u dat u onnodig pallets weggooit.

EPAL-licentie
Het EPAL-merkteken mag niet zomaar op pallets aangebracht worden. Laarhoven Pallets beschikt over de licentie om EURO-pallets te fabriceren en te repareren. Wij voldoen aan de door European Pallet Association gestelde normen en ons bedrijf wordt regelmatig aan controles onderworpen. Laarhoven is dé EPAL-pallet reparateur van Dordrecht en omstreken.

EURO-pallets
De EURO-pallet is speciaal ontworpen om transport per trein te vergemakkelijken. Door zijn afmetingen past dit type pallet eenvoudig in treinwagons. EURO-pallets maken onderdeel uit van een pallet-pool en worden hierbinnen uitgewisseld. De EURO-pallet dient daarom altijd van goede kwaliteit te zijn. Zowel de productie van nieuwe pallets als de reparatie is gebonden aan strikte regels. De European Pallet Association verzorgt de kwaliteitsbevordering van EURO-pallets. Controles worden in de meeste gevallen uitbesteed aan onafhankelijke audit-instellingen.

Pallets nodig? Bel Laarhoven Pallets in Dordrecht

Pallets nodig? Bel ons op 078 - 645 2350!

 

Reparatie andere pallets
Ook voor de reparatie van andere typen pallets bent u bij Laarhoven aan het juiste adres. Wij repareren onder meer CP-pallets en blokpallets voor zowel particulieren en bedrijven. Laarhoven Pallets staat garant voor een professionele reparatie voor een scherpe prijs.

Meer weten over reparatie van pallets?

Klik hier!

Scroll naar boven